Vinproducenter i særklasse
Vin zoner og regioner i Australien. 

Western Australia

South Australia

Queensland

New South Wales

  Hastings River
Hunter
Mudgee
Orange
Cowra
Southern High-lands
Shoalhaven Coast
Hilltops
Riverina
Perricoota
Gundagai
Tumbarumba
Canberra District
New England Australia

Victoria

Tasmania

Forsiden

 

Hastings River, New South Wales

Oversigt
Vinavl og vinfremstilling i Hastings River regionen dateres tilbage til 1837, när den første vinmark blev plantet af Henry Fancourt White, da Kolonial Landinspektør. I 1860'erne var der 33 vingårde i området.

The Big Picture
Den Australske vinindustri Faldt I begyndelsen af 1900-tallet, og Sammen Med mange andre vinregioner, produktion ophørt i Hastings dalen i denne periode. Efter 60 år med manglende produktivitet, i 1980 Cassegrain familie af fransk afstamning besluttet på Udvide i Fast ejendom og dermed forbundne vinavl og Vingård Interesser. Usandsynligt, mænd det Syntes på det Tidspunkt, er det væsentligt udvidet vinavlsmatriklens kort over Australien. I Løbet af Modet den enestående klimatiske udfordringer i regionen, banebrydende familiens nye sorter og nye Mader på forvalte vinmarker, og Indirekte opmuntret til at udvikle andre vinmarker og vingårde langs kysten i det nordlige New South Wales.

Hastings River vindistrikt

Klima
Vinmarkerne i Hastings-FLODEN er Den eneste Væsentlige nye Beplantninger i Australien i Løbet af de sidste 30 år ikke er blevet suppleret med kunstvanding, simpelthen Fordi de ikke har Behov for det. Samt at det er kompromisløst varm, dette er en region, der kombinerer høj sommer luftfugtighed og høj nedbør. Det er meget påvirket af bagenden af Tropiske Cykloner bevæger sig ned langs kysten fra Queensland, og ved synden Nærhed til det varme vand i Stillehavet.

De bedste årgange er den tørreste, DEM, Hvor sensommeren regnen er under gennemsnittet. Mænd selv under Disse omstændigheder det vellykkede resultat af årgangen er afhængig af et splitsekund timingen af høsten og meget omhyggelig styring af baldakinen. Den eneste sikre Løsning er spredningen af den fransk-opdrættet hybrid Chambourcin, som er Resistente over for de mildews, som ellers udgør en konstant trussel.

Soil
Den Blidt kuperede terræn tilbyder et Bredt udvalg af Aspekt, der giveren et svar på, samt Brugen af, fremherskende VINDE, som er nyttige i at hjælpe sygdomsbekæmpelse. Den jord varierer meget i fertilitet, dybde og dræning kapacitet, der spænder Rige fritte Afløb alluviale og røde vulkanske jord, og kører fra sandet igennem til tungt, vandfaste gult ler, og Nogle er dybe, mens andre overlie grus eller kalksten.

Vine
Chardonnay: Chardonnay dominerer Beplantninger i Hastings River og gør godt. Stilen er ikke ulig en mere ekspansiv version af det færdige Hunter, Rige og generøse med en fersken og tropisk frugt Spektrum. Det er Velegnet til manipulation i Vingård, og på den ekspansive Brugen af egetræ. Som Det kunne Forventes, det modner Relativt Hurtigt, mænd de vin fra tørrere, kan Bedre årgange keep Deres højdepunkt i flere år.

Semillon: Den Tynde skind og store bær af Semillon Gør det Særligt sårbare over for virkningerne af vintage regn. Som i Hunter, den frelsende NÅDE er den usædvanlige evne til Semillon at producere Fremragende vin ved Lavere udgangen normalt sukker (og dermed alkohol) niveau på omkring 10 grader Baume. Således tidligt plukningen er det Rette svar, for de vin, viser Mange af de karakteristika, og lignende Udvikling til, de af Hunter. Som med Chardonnay, vægt og Intensitet kan fortyndes i Højt Udbytte år.

Cabernet Sauvignon / Merlot: årgange som 1991, og jeg Mindre grad, 1993 viser, hvad der kan opnås med Disse sorteringsanlæg (og også Shiraz). Den deraf følgende vin er bløde og meget kødfulde, med rigelige bær og jord smag. Merlot, også kan være med succes lavet som en enkelt slags, selv om det undertiden ses som en tværregional blanding.

Chambourcin: At det trænede øje de intense lilla farve Chambourcin straks signaler sidde Genetiske ophav, og giveren vinen En anden bruger som en blanding komponent, Hvor farven er tænkt Nødvendigt af producenten. Smagen af Chambourcin er udtalt. I sin ungdom, Falder det ind i den sorte kirsebær og Blomme Vifte med lejlighedsvis let krydret og vildtagtig overlays. Som en ung, frisk vin, det er blandt de bedste eksempler på hybrider produceres overalt i verden.

Wineries, Cellar Doors & Vineyards

Bago Vineyards, Cassegrain Wines, Inneslake Vineyards, Long Point and Sherwood Estate