Vinproducenter i særklasse
Vin zoner og regioner i Australien. 

Western Australia

South Australia

Queensland

New South Wales

  Hastings River
Hunter
Mudgee
Orange
Cowra
Southern High-lands
Shoalhaven Coast
Hilltops
Riverina
Perricoota
Gundagai
Tumbarumba
Canberra District
New England Australia

Victoria

Tasmania

Forsiden

 

Hilltops, New South Wales

Oversigt
Den Hilltops region tager i landområderne i Boorowa, Harden og unge, med hovedparten af de vinmarker syd-øst for Young. Alle er beliggende over 450-meter (1476-m) omridset.

The Big Picture
Der synes at have været nogle vingårde i Hilltops regionen, som drives af bosættere fra den dalmatiske kyst i Kroatien, som vandt medaljer i Sydney Wine Show i slutningen af det 19. århundrede. Men den moderne pioner i området var den afdøde Peter Robertson, der sammen med medlemmer af sin familie, påbegyndt etableringen af hans Barwang vingård i 1975. Det var en væsentlig landbrug ejendom, med drue voksende og vinfremstilling en mindre spredning fra de centrale græsning aktiviteter.

Når McWilliam har erhvervet 400 ha (988-acre) ejendom i 1988, var der kun 13 hektar (32 hektar) er beplantet med vinstokke, men på det tidspunkt var langt den største vingård i regionen. McWilliam's har siden øget beplantninger til over 100 ha, mens Grove Estate Vineyard har 55 ha i fuld leje. Der er nu over 400 er forsynet ha (988 hektar) i alt.

Selv om en omhyggelig udvælgelse af lokaliteter og matchning af druesort med højden er fortsat af største betydning, at kvaliteten af de vine, der fremstilles af McWilliam er under Barwang etiketten ikke efterlader nogen tvivl om, at dette ikke kun er en meget god vinavlsmatrikel region, men den ene med en stor fremtid.

Bakketoppe Wine Region

Klima
Mens klimaet er utvetydigt Continental, med betydelige døgnvariationer temperaturudsving i løbet af vækstsæsonen, den højde, som de fleste af vinmarker er etableret, sikrer en jævn og langvarig modningsperioden. Forår frost nødvendiggøre omhyggelig udvælgelse af lokaliteter langs højderyggen toppe og den øverste, godt luftet og drænede skråninger. Mens store nedbør i vækstsæsonen, mest regn i foråret.

Soil
Den tørre sommer og efterår giver fremragende modning betingelser, men gør vanding af afgørende betydning. Jordens rige og dyb; typisk mørk rød granit ler imprægneret med basalt. Selv om det kan holde vand ved dybde, de er frit afløb og støtte kraftig vin vækst. Disse jorder fortsætter langs højderyggen toppe og bjergskråninger, som giver den største grad af beskyttelse mod frost.

Vine
Chardonnay: For sådan et varmt område, Chardonnays er overraskende enkel og elegant, med citrus og melon smag fusionerende i stonier og mere mineralsk egenskaber. De egner sig til subtile eg håndtering og giver hvert indtryk de vil alder med ynde i fem år.

Semillon: Flere mindeværdige late harvest Semillons er produceret i regionen, men i disse dage de lægges vægt på tørre bordet stilarter. De er kraftfulde og udføre fremragende midt i ganen vægt, selv om de ikke er særligt længe i munden, og måske vil komme med en større vin løbetid. Hvis det gør, så vine af højeste kvalitet vil følge.

Cabernet Sauvignon: Ligesom Shiraz, er det Cabernet Sauvignon en kraftig vin, men hverken aggressiv eller tung. Smagene er overvejende de cassis, afbalanceret af earthier chokolade-undertoner. Det garvesyre er ret stærke og langlivede vine synes sikret.

Shiraz: Shiraz er nok den sort, der passer bedst til regionen. Den aroma og smag er komplekse, moderat krydret og har en række af chokolade, mynte, sort kirsebær og mere briary egenskaber. Syreindhold er god, og garvesyre er smidig.

Wineries, Cellar Doors & Vineyards

Barwang Ridge, Binbilla Winery, Chalkers Crossing, Freeman Vineyards, Grove Estate, Hansen Hilltops, Kiola Vineyard, Lindsay’s Woodonga Hill, Allandale, Clonakilla, Hungerford Hill, McWilliams Barwang and Moppity Vineyards.