Vinproducenter i særklasse
Vin zoner og regioner i Australien. 

Western Australia

South Australia

Queensland

New South Wales

  Hastings River
Hunter
Mudgee
Orange
Cowra
Southern High-lands
Shoalhaven Coast
Hilltops
Riverina
Perricoota
Gundagai
Tumbarumba
Canberra District
New England Australia

Victoria

Tasmania

Forsiden

 

Perricoota, New South Wales

Oversigt
Perricoota er en af Australiens nye vin-regioner, beliggende i det køligere klima i det sydlige NSW, langs den nordlige grænse af Murray River ved dens nærmeste punkt til Melbourne. Den region, som tager sit navn fra en græssende ejendom er etableret i 1840, opnåede geografisk betegnelse i 1999.

The Big Picture
Perricoota er en kompakt distrikt af smukke rullende Sandhills mellem yderst frugtbare sletter af duplex vandløbssystemerne jordtyper. Det er denne maleriske kure af jord mellem sengen af den gamle Murray og tydelig rød tandkødet af den nuværende sti i den mægtige Murray River.

Perricoota Wine Region

Klima
Perricoota har mange lange timer regelmæssige solskin, som hjælper vinproducenter til at producere præmie produktion vine, som er fuldt i smag og struktur, men med et blødere og imødekommende stil.

Soil
Perricoota har en typisk australsk vandløbstilstanden landskab i fladt terræn med rester af floden rød gummi skove. Sin jord, af moderat syreindhold tendens til at alkalinitet på dybde, er generelt røde ler loams af god tekstur med rimelig god fugt bedrift kapacitet.

Vine
Chardonnay: Regionen producerer nogle fremragende Chardonnay vine, udviser fuldstændig og afbalanceret smag egnet til tidligt at drikke.

Semillon: Vin af typiske lemony karakter, der viser gode syreindhold. Måske Semillon er endnu mere egnet til regionen end Chardonnay, men kun tiden vil vise.

Shiraz: Det er vine af god farve, der viser smidig medium vægt ganer af bær smag, undertiden med lidt lakrids kompleksitet.

Cabernet: Den Cabernet vine typisk har fremragende farver og er generøst aromatiseret og velstrukturerede vine. Gode eksempler er ideelle cellaring kandidater.

Wineries, Cellar Doors & Vineyards

Chanter Estates, Morrison’s Riverview Estate, Silverfox Wines, St Anne’s Vineyards.