Vinproducenter i særklasse
Vin zoner og regioner i Australien. 

Western Australia

South Australia

Queensland

New South Wales

Victoria

  Murray Darling
Swan Hill
Rutherglen
Beechworth
Alpine Valleys
King Valley
Glenrowan
Upper Goulburn
Strathbogie- Ranges
Goulburn Valley
Heathcote
Bendigo
Macedon Ranges
Sunbury
Pyrenees
Grampians
Henty
Yarra Valley
Gippsland
Mornington- Peninsula
Geelong

Tasmania

Forsiden

 

Alpine Valleys, Victoria

Oversigt
Navnet alpedalene præcist udtrykker det ofte spektakulære og smukke bjerglandskab, som regionen har været velsignet. Det er beliggende i den nord-øst for Victoria og dets naboer er Beechworth og King Valley regioner.

The Big Picture
The Alpine Valleys regionen består af fire naturskønne vandløbsoplande eller dale, skabt af Ovne, Buffalo, Buckland og Kiewa floder, og indeholder Victoria's største ski områder. Det forhøjede område medfører et køligt klima, Alpine Vinde, høj nedbør, sne afstrømning i foråret, kolde nætter, formiddag tåger, krystal klar himmel og masser af frisk vand.

Alpine Valleys vindistrikt

Klima
Nedbør stiger, men gennemsnitlige månedlige temperatur falder med stigende højde, men aspekt og hældning have stor indflydelse på klimaet i de enkelte vinmarker. Som med alle alpine områder, er klimaet meget Continental, med forårsfrost de store vinavlsmatriklens risiko, efterfulgt af efteråret frost før høst. Site udvælgelse på bjergskråninger med god luftcirkulation betydeligt afbøder det niveau af frost risiko.

Soil
Jordbunden i de fire store dale er alle dannet på floden indlån fra lignende sten - primært granit fra Ordovicium periode. Selv om mange forskellige jord undertyper findes i regionen, der strækker sig fra sandet loams til rød-brun duplex jord, alle har en god struktur. Det fælles træk er over gennemsnittet frugtbarhed, som fremmer generelt høje udbytter, men også medfører et behov for stærk kontrol i de fleste steder.

Vine
Chardonnay: Produceret for mousserende og bordvin, stilen er delvis baseret på den højde, som den er dyrket. Dets anvendelse som en mousserende vin betyder anonymitet, og mange producenter har produceret konsekvent godt aromatiseret og struktureret bordvin.

Cabernet Sauvignon og Shiraz: fyldig, earthy røde vine er produceret til lavere højder. På gange stil kan rustik, men det er aldrig korte af smag.

Merlot: Dette er en sort, der kan siges at stamme fra skyerne, som det er beplantet primært i vinmarkerne i højere højde. Ikke meget, der vises under vingård etiketter, med det meste af det produkt, der sælges til større producenter.

Andet: I lighed med sin nabo, King Valley, denne region er at øge sin beplantninger af interessante italienske varietals som Sangiovese, Barbera, Nebbiolo og Marzemino.

Wineries, Cellar Doors & Vineyards

Annapurna Wines, Bogong Estate, Boynton’s, Ceccanti-Kiewa Valley Wines, Gapsted Wines (Victorian Alps Winery), Kancoona Valley Wines, Michelini Wines, Park Wines, Ringer Reef and Tawonga Vineyard.