Vinproducenter i særklasse
Vin zoner og regioner i Australien. 

Western Australia

South Australia

Queensland

New South Wales

Victoria

  Murray Darling
Swan Hill
Rutherglen
Beechworth
Alpine Valleys
King Valley
Glenrowan
Upper Goulburn
Strathbogie- Ranges
Goulburn Valley
Heathcote
Bendigo
Macedon Ranges
Sunbury
Pyrenees
Grampians
Henty
Yarra Valley
Gippsland
Mornington- Peninsula
Geelong

Tasmania

Forsiden

 

Beechworth, Victoria

Oversigt
Opdagelsen af guld marts 1852 gav stødet til udvikling af Beechworth. Byen, der blev proklameret det følgende år, blev bygget på den formue, der er fremstillet af denne ædle metaller. Balancerer usikkert på en stejl bjergskråning, med gader kaste på forhastet og uventede vinkler, dens stenbygninger og herlig udsigt over importerede engelske træer er en forunderlig syn at se i efteråret. De tidligste salg af jord fandt sted i 1855, med de første vinstokke plantet i 1856 af en hr. Rochlitz, der havde fået sorter fra Adelaide.

The Big Picture
Den mineralrige bakkerne omkring Beechworth er hjem for mere end en halv snes vingårde. Disse vinmarker er passet af vindyrkning familier med en hård uafhængighed og en passion for at gøre den bedste håndværksmæssige vine. Lokale vingårde producere druesorter, der spænder fra klassiske franske (især Chardonnay, at Pinot Noir, Sauvignon Blanc og Shiraz) krydrede italiensk. Beechworth's drue voksende industri er hurtigt voksende.

Beechworth Wine Region

Klima
Typisk, klimaet er knyttet til højde, med en bred vifte i varmen grad summations mellem lavere og højere stigninger. Nedbør stiger med højden, mens fugtighed falder. Frost risiko er stedsspecifikke, da de fleste af de vinmarker er plantet på skråninger med fri luft afløb tager frosten nedad til dammen i dalene nedenfor. Ud over at uegnet jord til dæmningen byggeri, manglen på grundvandet steder strenge begrænsninger for vanding og betragtes som en væsentlig hindring for storstilet vinavlsmatriklens udvikling. Individuelle udvikling vil sandsynligvis ikke være mere end 10 ha (25 hektar), med et maksimum på 20 ha (49 hektar).

Soil
Der er to store jordtyper i området - de meget gamle Ordovicium sandsten, mudstone og skifer er fremstillet af marine sedimenter og devontiden granitten med deres mere påtrængende, vulkanske natur.

Vine
Chardonnay: Chardonnay er dyrket på de fleste forhøjelser af de fleste drue avlere og vinproducenter i hele regionen. Nogle kendte mærker skabe et suverænt elegant, tilbageholdende og komplekse stil af vin, som også har potentiale til at kælderen godt. Ved de højeste stigninger, vil de druer sandsynligvis blive brugt til mousserende vin, mens de rigere bordvine, vil komme fra de laveste stigninger.

Pinot Noir: Sorten har den største chance for succes på stigninger som Beechworth og højere, nemlig 550 meter (1.804 fod) og højere. Klimaet på lavere niveauer er for varmt for sorten at udtrykke sig typisk.

Shiraz: Denne drue har allerede gjort sit præg med de rige, men elegant stil. Det forekommer sikkert at give elegante vine på mellemliggende højder, med mere traditionelle sorter på lavere niveauer.

Wineries, Cellar Doors & Vineyards

Battely, Castagna, Flamsteed Wines, Giaconda, Indigo Vineyards, Pennyweight Winery, Savaterre, Smiths Beechworth, Sorrenberg and Yengari.