Vinproducenter i særklasse
Vin zoner og regioner i Australien

Western Australia

South Australia

Queensland

New South Wales

Victoria

  Murray Darling
Swan Hill
Rutherglen
Beechworth
Alpine Valleys
King Valley
Glenrowan
Upper Goulburn
Strathbogie- Ranges
Goulburn Valley
Heathcote
Bendigo
Macedon Ranges
Sunbury
Pyrenees
Grampians
Henty
Yarra Valley
Gippsland
Mornington- Peninsula
Geelong

Tasmania

Forsiden

 

Swan Hill, Victoria

Oversigt
Swan Hill blev opdaget og navngivet i 1836 af Surveyor General of New South Wales, major Thomas Mitchell, der havde slået lejr ved floden Murray og brugte en larmende nat forstyrret af flokke af sorte svaner. Han bemærkede dog, at jorden var rig og "kunne let overrislede ved floden". Hans profeti af kunstvanding kom i sidste ende til at passe. År 1900 begyndte produktion af Muscat var begyndt på Nyah. Regionens første vingård, St Andrews, blev rejst i 1930 af Thomson familien, og er stadig aktiv. RL Buller & Son af Rutherglen også bygget en vingård i 1951 på Beverford.

The Big Picture
Med en lavere temperatur og mere nedbør end Sunraysia, er Swan Hill anses for at være på den sydlige ende af Victoria's varmt klima region. Det er serviceret af tre kunstvanding ordninger; Tresco, Woorinen og Nyah dække områder på 1.400 ha, 1.600 ha og 1.100 ha hhv.

Swan Hill vindistrikt

Klima
Swan Hill er unægtelig en varm region, selv om en anelse køligere end Murray Darling og med en lidt højere årlig nedbør. Vanding er naturligvis afgørende.

Den gennemsnitlige årlige række temperatur på 14,3 ° C skal sammenlignes med Sunraysia's (Murray / Darling) 13,7 ° C og giver, for Shiraz, en budburst dato fem dage senere, en blomstrende dato har 11 dage senere, og en modningsperioden otte dage senere. Nogle sorter af druer til vinfremstilling i Swan Hill regionen har en forsinket høst på op til to uger sammenlignet med Sunraysia.

Soil
Ligesom Murray Darling regionen til nord-vest, strækker dette fladt område Murray-floden og har rød-brun ler-sand (kalkholdig jord), som varierer i pH fra neutral til alkalisk.

Dette er en forholdsvis tør region med jord strukturer af kalksten, marine sand og ler i forbindelse med Miocæn havet overlain ved lacustrine (fra en sø), fluviatile (fra en flod) og Aeolian (vind bæres) indskud, som har opbygget i løbet af cykler af stabile og ustabile perioder i historien. De er over 90 meter dyb.

Vine
Chardonnay: Vinen har en blød, Melony, peachy let drikkeligt, stil, der skal forbruges normalt inden for to år efter vintage eller snarest derefter.

Shiraz: Disse medium bodied frugtagtig rød kan normalt drikkes inden for to år at gøre.

Cabernet Sauvignon: Regionen producerer Cabernet af god farve, moderat bær næse og en medium-vægt, bær-aromatiseret ganen. Disse vine kan konsumeres på mellemlangt sigt på to til tre år.

Wineries, Cellar Doors & Vineyards

Andrew Peace Wines, Best’s Wines Lake Boga, Buller’s Beverford, Carpinteri Vineyards, Oak Dale Wines, Renewan Wines.